آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۸۰۱

ماجرای حضور یک بازیکن پرسپولیس در لیست مجیدی

فرهاد مجیدی فصل گذشته که سرمربی استقلال بود لیست ۵ نفره‌ای را اواخر فصل به باشگاه استقلال داد که نام آرمان رمضانی هم در آن لیست بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آن لیست به جز آرمان رمضانی که مهاجم سایپا بود، آرمین سهرابیان و یک بازیکن فولاد خوزستان هم حضور داشتند اما در نهایت مجیدی به خاطر اختلافات شدید با احمد سعادتمند استعفا داد و از ابتدای لیگ بیستم محمود فکری جانشین او شد.

وقتی رمضانی به استقلال پیوست خیلی ها تعجب کردند که چرا مجیدی مهاجم گل‌نزن پرسپولیس را خریده است اما واقعیت آن است که فرهاد مدل فوتبال رمضانی را قبول دارد و احساس می‌کند او به درد تیمش می‌خورد.

رمضانی که دوران خوبی را در پرسپولیس سپری نکرد حالا با انگیزه‌های زیاد به استقلال پیوسته و باید دید آیا اینجا می تواند انتظارات را برآورده کند یا نه؟

بعد از محمد نادری رمضانی دومین بازیکن پرسپولیسی است که سر از استقلال درمی‌آورد. در واقع می توان گفت استقلال در جذب بازیکنان رقیب دبل کرده است البته محمد نادری تا امروز نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در مورد آرمان رمضانی هم باید منتظر گذشت زمان باشیم و بعداً عملکرد او را بررسی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار