ارائه الگوي زن مسلمان از اهداف برنامههاي جامعه اسلامي دانشجويي است
بخشي زاده مسئول واحد خواهران جامعه اسلامي دانشگاه تهران در نشست خبري اين تشكل دانشجويي كه عصر امروز در دفتر مركزي آن برگزار شد گفت: وجود واحد سياسي در اين تشكل دانشجويي نشان دهنده نگاه خاص مجموعه به فعاليت هاي زنان در عرصه هاي دانشگاهي است.
وي با بيان اين كه تلاش مي كنيم به ارائه الگوي مناسب يكي زن مسلمان در فضاي جامعه بپردازيم گفت: بر اساس نگاه اسلام به زن مسلمان مطالعاتي را انجام داديم و در قالب برنامه هاي مختلف آن را به صورت عملي اجرا خواهيم كرد.
بخشي زاده ضمن انتقاد از رويكرد فمينيستي در حوزه مسائل زنان در سطح جهان گفت: اهداف و برنامه هاي خاصي را براي مقابله با اين موضوع كه متاسفانه در سطح جامعه ما نيز ديده مي شود تدارك ديده شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: فعاليت ها و برنامه هاي مناسبي براي اعضاي خواهران جامعه اسلامي دانشگاه تهران برنامه ريزي شده است كه اميدواريم مورد توجه دانشجويان قرار گيرد و قدم هاي مثبتي در زمينه مسائل زنان در اين تشكل دانشجويي برداشته شود./انتهاي پيام/