آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۱۳۰

لحن تهدیدآمیز سعودی‌ها در واکنش به احتمال عدم حضور استقلال در عربستان

نشریه المیدان الریاضی مدعی شد: اگر تیم‌های باشگاهی ایران در عربستان حضور پیدا نکنند با محرومیت و جریمه) مواجه خواهند شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از دو تصمیم ناعادلانه کنفدراسیون فوتبال آسیا در هفته گذشته علیه فوتبال ایران و دادن میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا و رقابت‌های انتخابی جام جهانی به کشورهای عربستان سعودی و بحرین ضربه عملا وجود دست‌های پشت پرده و تاثیر سیاست در تصمیم‌گیری‌های ورزشی را به خوبی نشان داد.

پس از کش و قوس‌های فراوان درباره میزبانی کشورهای مختلف از گروه‌های چهارگانه لیگ قهرمانان آسیا، بالاخره میزبانی دو تیم گروهی که تیم‌های استقلال و فولاد در آن حضور داشتند به عربستان داده شد و این درحالی بود که هیچ میزبانی چه در سطح باشگاهی و چه در رقابت‌های انتخابی جام جهانی به ایران داده نشد.

نشریه «المیدان الریاضی» در گزارشی به میزبانی عربستان از دو تیم استقلال و فولاد و اعتراض متقابل طرف ایرانی پرداخته و در قسمت‌هایی از این مطلب، به نقل از منبعی در AFC و با لحنی تهدید آمیز مدعی شد که اگر تیم‌های باشگاهی ایران (استقلال و فولاد) در عربستان حاضر نشوند با محرومیت و جریمه روبرو خواهند شد.

در ادامه این گزارش آمده: این اعتراض باشگاه‌های ایران به میزبانی عربستان خدشه‌ای وارد نمی‌کند، چون کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این تمام ضمانت‌های لازم از کشورهای میزبان برای برگزاری موفق و درست را گرفته و مشکلی در برگزاری مسابقات وجود ندارد.

روز گذشته هم کنفدراسیون فوتبال آسیا به اعتراض فدراسیون ایران به میزبانی بحرین با زبان تهدید صحبت کرده بود و اعلام کرده در صورت انصراف ایران از حضور در مسابقات انتخابی مشکلی در ادامه مسابقات بوجود نمی‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار