تاريخ نگاري بازي هاي ايران و كويت
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، اگر چه کويت با بازيکنان جوان خود در مسابقات غرب آسيا شرکت کرده است، اما با توجه به حضور 8بازيکن که در تيم ملي اصلي کويت نيز بازي مي کنند و همچنين حضور سرمربي تيم ملي اصلي کويت در تيم حاضر، مي توان گفت که اين يک بازي ملي رسمي محسوب مي شود، ضمن آنکه بازي در تقويم فيفا ثبت شده است.
ايران و کويت براي سي و پنجمين بار در طول تاريخ به مصاف هم مي روند که اولين ديدار دو تيم در سال 51 و در چارچوب مقدماتي المپيک 1972بود که ايران 2 بر صفر پيروز شد.
جالب اينکه بازي برگشت دو تيم به دلايل امنيتي به جاي کويت، در آتن برگزار شد.
کويت با 34 بازي بيشترين بار حريف ايران در بازي هاي ملي رسمي بوده و پس از کويت، ايران بيشترين بار با کره جنوبي، چين و سوريه ديدار کرده است.
در 34 بازي قبلي، ايران 16 بار و کويت نيز 7 بار پيروز شده اند و 11 بازي نيز به تساوي انجاميده است.
در اين ديدارها ايران 42 گل زده و کويت نيز 29 بار دروازه ايران را باز کرده است.
بهترين نتيجه ايران مقابل کويت برد 3 بر 1 در يک بازي دوستانه در سال 1381 است، در حالي که بهترين برد کويت مقابل ايران با نتيجه 3 بر صفر در سال 77 است.
5 بازي دو تيم در چارچوب مقدماتي المپيک، 8 بازي در مقدماتي جام جهاني، 4 بازي در جام ملت هاي آسيا، 3 بازي در بازي هاي آسيايي، يک بازي در بازي هاي غرب آسيا و 13 بازي نيز در قالب بازي هاي دوستانه برگزار شده است.
آخرين بازي دو تيم در سال 88 برگزار شده است که ايران در کويت با تک گل مازيار زارع اين تيم را برد.
در سال هاي دهه 60، کويت يکي از قدرت هاي برتر آسيا بود و تيم ملي ما فقط يک بار در مقدماتي المپيک موفق به شکست کويت شد و در اين سال ها 4 بار به کويت باختيم.
بيشترين بازي هاي ملي بين دو تيم در فاصله سال هاي 75 تا 77 بوده است که ايران و کويت 11 بار در بازي هاي رسمي و دوستانه با هم روبرو شدند.
در بين بازيکنان فعلي، سيد جلال حسيني سابقه گلزني به کويت را دارد و در بازي هاي مقدماتي جام جهاني 2010 يک گل به کويت زد./انتهاي پيام/