آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۲۶۸

مدافع استقلالی در آستانه انتقال به لیگ یونان/ درآمد نجومی برای آبی ها

در صورت انتقال حسینی به لیگ یونان طبق توافق باشگاه استقلال با ترابزون، آبی ها از این انتقال سهم ۲۰ درصدی خواهد داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت خبری باشگاه آاِک آتن اعلام کرد، مذاکره رسمی این باشگاه برای خرید مجید حسینی، بازیکن ایرانی و ۲۴ ساله که هم‌اکنون در ترابزون‌اسپور ترکیه بازی می‌کند، آغاز شد. طرفین تمایل به عقد قرارداد در نقل‌وانتقال‌های تابستانی ۲۰۲۱ دارند و به نظر می‌رسد مجید حسینی پس از کریم انصاری‌فرد به دومین بازیکن ایرانی آاِک آتن تبدیل شود.

 

مجید حسینی از المپیاکوس  دیگر تیم مطرح یونانی هم پیشنهاد دارد اما آاِک آتن زودتر از رقیب دیرینه‌اش برای جذب این بازیکن دست به کار شد. حسینی در بیشتر بازی‌های فصل جاری سوپرلیگ ترکیه نیمکت‌نشین بود و پیشنهاد جدید ترابزون‌اسپور برای تمدید ۲ ساله قراردادش را رد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار