«سكولاريسم اسلامي» به عربي ترجمه شد
کد خبر:۹۲۱۷۵
از سوي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي؛

«سكولاريسم اسلامي» به عربي ترجمه شد

«سكولاريسم اسلامي» به همت واحد ترجمه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به زبان عربي ترجمه شده است.

به گزارش گروه انديشه «شبكه خبر دانشجو»، کتاب سکولاريسم اسلامي با عنوان "العلمانية الاسلامية (عرض نقدي الفکر الاسلامي المعاصر) به همت واحد ترجمه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به زبان عربي ترجمه شد.

در اين کتاب نويسنده قبل از هر چيز، به بيان معناي مورد نظر در اثر خود، به سکولاريسم اسلامي مي‌پردازد که عبارت است از کنار نهادن دين در حوزه قانون‌گذاري؛ گرچه دين در حوزه ارزش‌گذاري، اخلاق، و ... از نظر متفکران مورد بحث در اين اثر، پذيرفته شده است.
 
بر اساس اين گزارش، اين كتاب در بخش هايي نظريه سکولاريسم اسلامي را از ديدگاه متفکران ايراني و عربي از جمله مهدي بازرگان، سروش، شبستري، مصطفي ملکيان، محمد عبدالجابري، محمد سعيد العسماوي، عبدو و فيلالي انصاري مورد بررسي قرار مي دهد. 

نويسنده بار ديگر به تفصيل به تفکيک و تبيين سکولاريسم اسلامي پرداخته و معناي مورد نظر را که همان کنار نهادن دين در حوزه قانون‌گذاري باشد، تبيين مي‌نمايد و در فصل آخر به نقد و بررسي ايده سکولاريسم اسلامي مي‌پردازد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار