ملت فهيم ايران فريب جنگ رواني ساركوزي و امثال او را نخواهند خورد
کد خبر:۹۲۲۰
بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان تهران:

ملت فهيم ايران فريب جنگ رواني ساركوزي و امثال او را نخواهند خورد

بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان تهران با صدور بيانيه‌اي ضمن محكوم كردن سخنان اخير ساركوزي، تأكيد كرد: اظهارات ساركوزي بيشتر به طنز سياسي مي‌ماند تا سخني از سوي رئيس جمهور كشوري مثل فرانسه.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: تاريخ پر است از الفاظي‌هاي كشورهاي زورگو راجع به امور داخلي ايران، با وجود اين كه سه دهه از تأسيس نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران گذشته و راه مداخله اين كشورها بسته شده، هر از چند گاهي اين ياوه‌گويي‌ها از سوي سران بعضي از اين كشورها كه 30 سال خود را به خواب زده‌اند تكرار مي‌شود و اخيراً هم از اين دست ابراز نظرهاي بي‌پايه و اساس از سوي نيكولا ساركوزي، رئيس جمهور فرانسه در خصوص مسائل هسته‌اي مطرح شده است كه ايران در مسير دستيابي به بمب اتمي در طرح‌هاي هسته‌اي پيش مي‌رود و برنامه‌هاي اتمي ايران ماهيت نظامي دارد و پايان راه برنامه‌هاي هسته‌اي ايران رسيدن به بمب اتمي است و ايران با اين كار خود را در معرض خطر حمله اسرائيل قرار مي‌دهد.

اين بيانيه ‌افزوده است: ساركوزي كه اندك ترديدي در حمايت لابي يهود از وي در جريان پيروزي‌اش در انتخابات نيست، در مبارزات انتخاباتي خود صراحتاً گفته بود كه «بحث امنيت اسرائيل غيرقابل مذاكره است و بايد به نگراني‌هاي امنيتي تلاويو توجه ويژه شود.» و از سويي انتخاب برنارد كرشنر كه به شدت به هواداري از اسرائيل معروف است به عنوان وزير امور خارجه فرانسه، سوالاتي در خصوص اظهارات اخير او به ذهن متبلور مي‌كند.

در ادامه اين بيانيه خاطرنشان شده است: آيا ساركوزي به عنوان رئيس جمهور يك كشور اروپايي كه سابقه فروش سلاح‌هاي شيميايي به عراق را دارد، نگران امنيت ايران است كه مي‌گويد: «ايران با اين كار مخاطره‌اي بزرگ را براي خود مي‌خرد»‌ يا نگران امنيت اسرائيل كه با فرافكني جاي اين دو را با هم تغيير مي‌دهد.

در بخش ديگري از اين بيانيه با طرح اين پرسش كه برداشت سليقه‌اي ساركوزي از گزارش آژانس بين‌المللي انرژي اتمي بر صلح‌آميز بودن فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران چه توجيه ديپلماتيك دارد يا اينكه او مداركي دال بر حرف‌هاي گزاف خود دارد، تصريح شده است: آيا ساركوزي گمان كرده كه ملت فهيم و باهوش ايران فريب جنگ رواني او و امثال او را خواهند خورد؟ ذهن تاريخي مردم مسلمان ايران پر است از اين چيزها.

اين بيانيه در ادامه ‌افزوده است: آيا ساركوزي فكر مي‌كند مسئول شوراي امنيت ملي جمهوري اسلامي ايران است كه نسبت به آن هشدار مي‌دهد كه با ادامه فعاليت صلح‌آميز ايران در معرض خطر اسرائيل قرار گيرد؟ اظهارات او بيشتر به طنز سياسي مي‌ماند تا سخني از سوي رئيس جمهور كشوري مثل فرانسه و بهتر است به جاي احساس خطر براي امنيت ايران، نسبت به مسائل اخلاقي و آبروي رفته خود احساس خطر کند تا مردم فرانسه نسبت به رئيس جمهور‌شان احساس شرم نكنند.

در پايان اين بيانيه تصريح شده است: ما دانشجويان دانشگاه‌هاي استان تهران ضمن هشدار به ساركوزي در خصوص اظهارات توهين‌آميز به ملت ايران به همه قدرت‌هاي زورگوي دنيا اعلام مي‌داريم كه با اين سخن‌پراكني‌ها ذره‌اي از حقوق صلح‌آميز هسته‌اي كنار نيامده و براي تهديد امنيت رژيم اشغالگر قدس تا نابوديش به بمب اتم احتياجي نداريم كه انديشه فرد فردمان خاري است به چشم دشمن./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار