آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۲۷۸

محمدحسین کنعانی زادگان جانشین لژیونر استقلالی در ام صلال می شود؟

نشریه استاد الدوحه در خبری مدعی شد احتمالا محمدحسین کنعانی زادگان جانشین روزبه چشمی در ام صلال خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نظر می رسد مدافع سرخ ها با یکی از تیم های قطری به توافق رسیده و ممکن است در پایان فصل به لیگ ستارگان قطر برود. حالا نشریه استاد الدوحه هم در گزارشی خبر طرفداری را تایید کرده و اعلام کرده مقصد بعدی کنعانی زادگان احتمالا تیم ام صلال خواهد بود.

به گزارش طرفداری، نشریه استاد الدوحه قطر خبر داد محمد حسین کنعانی زادگان، مدافع پرسپولیس به باشگاه ام صلال نزدیک شده تا در فصل آینده جانشین روزبه چشمی هموطن ایرانی اش در ترکیب این تیم شود.

طبق گزارش ها باشگاه ام صلال با چشمی برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده و احتمال می رود کنعانی زادگان جانشین او در ترکیب این تیم شود. مذاکرات ام صلال با مدافع پرسپولیس ادامه دارد و انتظار می رود تا چند روز آینده تکلیف این مذاکرات مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
وقتی رفت اونوقت راجبش حرف بزنید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۲
حسین کنعانی نباید بره
.....
واقعا اگه بره غیرت دیگه معنی نداره
اون از شجاع ..
حسین کنعانی همونیه که کلی اسیب دید اما بازم موند نباید بره
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار