کد خبر:۹۲۲۹
درخواست سازمان ملل از کشورهاي پيشرفته براي عمل به تعهدات خود
کشورهاي پيشرفته بايد در چند سال آينده کمک به کشورهاي در حال رشد را افزايش دهند و به تعهدات خود براي کمک به توسعه اين کشورها عمل کنند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، راديو بين المللي چين در گزارش خود با عنوان «ايجاد روابط مشارکتي در جهان، تحقق هدف توسعه هزاره» آورده است: در نشست سران گروه هشت کشور صنعتي در سال 2005، کشورهاي پيشرفته متعهد شدند که تا سال 2010 حجم کمک هاي خود براي توسعه کشورهاي در حال رشد را به 50 ميليارد دلار در سال افزايش خواهند داد؛ اين در حالي است که تاکنون اين کشورها پيشرفت هاي کمي در زمينه عمل به تعهدات خود داشته اند.
در اين گزارش با اشاره به اينکه در چند سال اخير، حجم کمک هاي کشورهاي پيشرفته به کشورهاي ديگر به طور مستمر کاهش يافته است، آمده است: در سال 2006 اين رقم 7/4 درصد و در سال 2007 نيز 4/8 درصد کاهش داشته است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰