آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۱۶۸

همه به دنبال یک خبرچین مرموز / چه کسی ترکیب پرسپولیس را لو می دهد؟

باشگاه پرسپولیس به طور جدی به دنبال کشف یک خبرچین است که ترکیب این تیم را قبل از بازی هایش لو می دهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در نخستین روزهای فروردین ماه سالجاری بود که یحیی گل محمدی بابت لو رفتن ترکیب پرسپولیس در چند بازی، آشفته شد و به این موضوع اعتراض کرد.

سرمربی پرسپولیس به دنبال کسی رفت که اخبار و حاشیه های تیمش را در اختیار رسانه ها قرار می دهد. گفته می شود او تا یک جاهایی هم پیش رفت اما امروز ابراهیم شکوری در مصاحبه ای گفت مدیرعامل باشگاه هم برای برخورد با لو رفتن ترکیب تیم، دستور ویژه داده است.

چنان که می دانید ترکیب تیم، یکی از خصوصی ترین مسائل درون تیمی است و اگر چنین مساله ای لو می رود و به بیرون درز پیدا می کند یعنی یک عامل نزدیک به باشگاه که از همه چیز خبر دارد به عنوان عنصر نفوذی، کارش را انجام داده است. در هر حال قتی مدیرعامل باشگاه در همین ارتباط دستور تازه ای صادر می کند یعنی پرسپولیسی ها هنوز جاسوس واقعی را کشف نکرده اند و با این خبرها می خواهند به طرف بفهمانند به زودی مچش را می گیرند!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار