آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۳۰۶

واکنش علی علیپور به خبر بازگشت دوباره به پرسپولیس

علی علیپور، مهاجم سابق پرسپولیس می‌گوید همچنان به دنبال تلاش برای رسیدن به موفقت در پرتغال است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی علیپور مهاجم سابق پرسپولیس اگرچه روزهای درخشانی را در پرتغال سپری نمیکند اما همچنان معتقد است که در لیگ این کشور پیشرفت خواهد کرد. او در خصو ص اخبار بازگشتش به ایران و پرسپولیس گفت: «این خبر واقعیت ندارد. به این دلیل که آن کسی که این خبر را نوشته از متن قرارداد من با باشگاه و هم چنین شرایط من در تیم اطلاعی ندارد. البته من یک حقیقت را نمی‌توانم کتمان کنم که در هفته‌های سپری شده موفق به گلزنی نشدم و باید تلاش کنم که از این چالش عبور کنم و شک هم ندارم که در نهایت این اتفاق رخ خواهد داد.

علیپور ادامه داد: «من تازه فوتبالیست نشده‌ام. روزی که از یک تیم کوچک به پرسپولیس آمدم متوجه بودم کار سختی را پیش رو دارم و تنها باید تلاش کنم تا موفق شوم و به لطف خدا و دعای تماشاگران و هم چنین حمایت خانواده به این موفقیت دست پیدا کردم. حضور در فوتبال پرتغال یک چالش جدید برای من هست که شک نکنید ازاین چالش هم عبور خواهم کرد. اگر قرار بود من به خاطر این اتفاق از تلاش دست بردارم اصلا به فوتبال پرتغال نمی‌آمدم. اصلا من چنین برنامه ای ندارم و آینده را روشن می‌بینم چون اهل تلاش هستم و همیشه لطف خداوند را در زندگی‌ام حس کردم و اینبار هم این اتفاق برای من رخ خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار