آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۳۲۰

ستاره بایرن مونیخ باز هم کرونا گرفت

غیبت سرژ گنابری، ستاره آلمانی بایرن مونیخ برابر پاری سن ژرمن قطعی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آستانه شروع رقابت های مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، بحران ابتلا به ویروس کرونا دوباره گریبان تیم های بزرگ را گرفته و باعث غیبت برخی بازیکنان تیم های بزرگ در این مسابقات شده است. حالا اخبار حاکی از آن است که سرژ گنابری نیز قادر به حضور در دیدار حساس بایرن مونیخ مقابل پاری سن ژرمن نیست.

ابتدا تست آنتی ژن سرژ گنابری و در ادامه اگر تست PCR او مثبت شده و او هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل پاری سن ژرمن را از دست خواهد داد. این در حالیست که در اردوی رقیب نیز بازیکنانی چون مارکو وراتی و الکساندر فلورنزی به همین علت قادر به همراهی پاری سن ژرمن نیستند.

البته سرژ گنابری در اوایل فصل و در ماه سپتامبر نیز یک بار به ویروس کرونا مبتلا شده بود و حالا دوباره این بیماری دوباره گریبان او را گرفته است. باشگاه بایرن مونیخ به صورت رسمی ابتلاس سرژ گنابری به ویروس کرونا را تایید کرد تا شایعات رنگ حقیقت به خود بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار