آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۸۱۹

ارتباط‌گیری عجیب مربیان پرسپولیس با یحیی گل محمدی هنگام بازی + عکس

آنالیزور تیم فوتبال پرسپولیس برای ارتباط با سرمربی محروم سرخپوشان دست به اقدامی جالب زده بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار تیم‌های پرسپولیس و نساجی در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر از ساعت 18:50 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی در حالی برگزار شد که یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس به دلیل چهار اخطاره بودن از حضور در کنار زمین محروم و از روی سکو‌ها نظاره‌گر عملکرد شاگردانش بود.

از همین رو نیمکت‌نشینان پرسپولیس برای برقراری ارتباط با سرمربی تیم‌شان دست به روش جالبی زده بودند. محمد عسگری آنالیزور پرسپولیس در جریان بازی هدفون بی‌سیم در گوش داشت و احتمالاً در تماس با گل‌محمدی نکاتی را که از روی سکو به او گوشزد می‌شد به دیگر دستیاران تیم منتقل می‌کرد. نکته جالب‌تر اینکه آنالیزور پرسپولیس سعی کرده بود با چسباندن یک چسب سفید این هدفون را پنهان کند.

تیم فوتبال پرسپولیس , یحیی گل‌محمدی ,

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار