
کد خبر:۹۲۴۸۴۶
تصاویر ابهام برانگیزترین صحنه دیدار پرسپولیس - نساجی
این تصویر نشان می دهد پای محمدحسین کنعانی زادگان توپ را قبل از وارد شدن به دروازه لمس کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گل اول سرخپوشان در شرایطی به ثمر رسید که مشخص نبود گل باید به نام چه کسی ثبت شود. این گل روی ارسال مهدی ترابی از سمت راست خط دفاعی نساجی مازندران روی دروازه ارسال شد و در شرایطی که مدافع میانی پرسپولیس برای زدن آن به هوا پریده بود، توپ وارد دروازه شد.
پس از شادی گل محمدحسین کنعانی زادگان از این موضوع حکایت داشت که گل به نام او ثبت شده است و داور مسابقه معتقد است که گل را مدافع میانی پرسپولیس ثبت کرده و به نام او نوشته است.
این تصاویر شاید حالا یکی از شواهدی باشد که مسئولین سازمان لیگ قبل از اینکه زننده گل را به صورت قطعی مشخص کنند، نگاهی به آن بیاندازند و در تصمیم نهایی که می گیرند تاثیرگذار باشد؛ تصویری که نشان می دهد نوک پای راست کنعانی زادگان با توپ برخوردی هر چند کوچک داشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.