آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۵۳۹

کنایه روزنامه هندی به گل محمدی با صحبت‌های لوران بلان + عکس

یک روزنامه هندی به مقایسه اظهارات سرمربی پرسپولیس، الوحده و الریان درباره میزبان هند در گروه پنجم لیگ قهرمانان آسیا پرداخت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بازی‌های گروه پنجم لیگ قهرمانان فوتبال آسیا از امروز چهارشنبه به میزبانی گوا هند برگزار می‌شود. بر این اساس پرسپولیس ایران به مصاف الوحده امارات می‌رود و گوا با الریان قطر بازی می‌کند.

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس و «تن کاته» سرمربی الوحده امارات در نشست خبری پیش از این مسابقه از امکانات میزبانی هند و مشکلات تمرین در این کشور انتقاد کردند.

روزنامه «timesofindia» امروز در مطلبی به این موضوع پرداخت و اظهارات گل محمدی و تن کاته را با مصاحبه «لوران بلان» سرمربی الریان مقایسه کرد.

بلان در نشست خبری خود گفته بود که استادیوم گوا مناسب به نظر می‌رسد و به نوشته این روزنامه، تعریف‌هایش از امکانات هند برای مسئولان برگزاری گوش نواز بوده است.

timesofindia نوشت: «اما سایر مربیان چندان مهربان نبودند.» این روزنامه سپس اظهارات گل محمدی و تن کاته را بازتاب داده است که انتظار داشته‌اند شرایط میزبانی و نگرانی از سلامتی بازیکنان بیشتر از این باشد.

کنایه روزنامه هندی به گل محمدی با صحبت‌های لوران بلان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار