آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۷۱۴۰

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تهیه و پخت زولبیا و بامیه که ازشیرینی‌های پر طرفدار دراین ماه هستند رونق بیشتری به خود می‌گیرد، همچنین امسال با وجود شیوع ویروس کرونا کارگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به پخت این شیرینی مشغول هستند.
عاطفه شادی
دانلود همه تصاویر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار