کد خبر:۹۲۷۴۴۹

عزیزی خادم بازهم عکس یادگاری گرفت/ این بار در دفتر محمدباقر نوبخت!

رئیس فدراسیون فوتبال در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص حمایت از تیم ملی فوتبال و فوتسال به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عزیزی خادم وقتی در انتخابات فدراسیون فوتبال حائز اکثریت آراء شد، شروع کرد به وقت گرفتن از مسولان و مقامات رسمی کشور و در نهایت عکس انداختن با هر کدام از آنها!

این ملاقات ها ابتدا از دفتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه آغاز شد، به دفتر شهردار تهران رسید و نهایتا تا اینجای کار به ملاقات با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه ختم شد! حالا همه می خواهند تاثیرات این ملاقات های پرطمطراق با مسولان و مقامات کشوری را در فوتبال ببینند.

سایت فدراسیون فوتبال یک خبری رسمی و اداری را با این ادبیات برای رسانه ها تنظیم کرده است که بخش هایی از آن را در زیر می خوانید:

«شهاب‌الدین عزیزی خادم در دیداری صمیانه با محمدباقر نوبخت به بحث و تبادل نظر در خصوص حمایت از تیم ملی فوتبال جهت حضور در رقابت‌های مرحله اول و نهایی مقدماتی جام جهانی 2022 قطر و اعزام تیم ملی به جام‌ جهانی فوتسال لیتوانی پرداخته و توافق شد تا دغدغه‌های مالی تیم ملی به بهترین شکل برطرف شود.

در این دیدار نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه موافقت و دستور اکید داد تا در جهت حمایت و پشتیبانی همه جانبه مالی از تیم ملی و نمایندگان 80 میلیون ایرانی در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال و فوتسال اقدام لازم به عمل آید.

عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تشکر از رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه بابت این دستور، خواستار حمایت‌های بیش از پیش از تیم ملی فوتبال ایران در شرایط کنونی با توجه به حساسیت‌های منطقه‌ای شد تا ملی پوشان ایران در پیکارهای پیش‌رو با آرامش کامل به میدان بروند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار