آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۷۸۱۰

داستان تکراری استقلال و فرهاد مجیدی در آسیا

تیم استقلال در دو دوره متوالی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا فصل را با دو بازی و ۸ گل آغاز کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم استقلال در حالی فصل ۲۰۲۱ لیگ قهرمانان آسیا را شروع کرد که توانسته در دو بازی ابتدایی هشت بار در بازی حریفان خود را باز کند.

تیم استقلال در بازی اول ۵ گل به تیم الاهلی عربستان میزبان این دوره از مسابقات مرحله گروهی زد و سپس ۳ بار دروازه تیم الشرطه عراق را گشود. این اتفاق فصل گذشته نیز در دیدارهای ابتدایی لیگ قهرمانان آسیا در مرحله پلی آف برای استقلال رقم خورده بود.

این تیم ابتدا مقابل الکویت در پلی آف اول با سه گل به برتری رسید که دو گلش را دیاباته و یک گل را وریا غفوری به ثمر رسانده بودند. استقلال همچنین در دومین بازی پلی‌آف الریان قطر را با نتیجه ۵ بر صفر مغلوب کرد. گلزنان استقلال در آن دیدار به ترتیب دیاباته، قایدی و مطهری هر کدام دو گل بودند. این اتفاق در فصل جاری هم تکرار شد تا این تیم با سرمربیگری فرهاد مجیدی در دو سال متوالی با ۸ گل وارد رقابت‌های آسیایی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
امیدوارم در دیدار های بعدی درخشش خود را نمایان کنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار