کد خبر:۹۲۹۵۹۳

پیام شیخ سلمان به مناسب درگذشت پیشکسوت نامدار پرسپولیس

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا پیام تسلیتی را به مناسب درگذشت کاپیتان سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس ارسال کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شیخ سلمان رئیس AFC در پیامی درگذشت حمید جاسمیان کاپیتان سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس را تسلیت گفت.

شیخ سلمان در پیام خود، گفت: جاسمیان قبل از پیوستن به پرسپولیس مدافعی توانمند و بارزی در باشگاه شاهین بود. او به عنوان اولین کاپیتان باشگاه غول تهرانی شناخته شده است.

وی افزود: من به نیابت از خانواده بزرگ فوتبال آسیا درگذشت حمید جاسمیان اسطوره باشگاه پرسپولیس را تسلیت می‌گویم. او همیشه در یاد و خاطره ما می‌ماند چون یکی از پیشگامان توسعه فوتبال برای نسل‌های آینده ایرانی‌ها و آسیایی‌ها بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار