آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۵۹۸

نگرانی بزرگ آبی‌ها در عربستان/ تکرار ماجرای از دست دادن دربی برای دیاباته؟

شیخ دیاباته در بازی با الدحیل مصدوم شد و این‌طور که مسئولان استقلال اذعان دارند به احتمال زیاد نمی‌تواند در دو دیدار باقی‌مانده مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا آبی‌پوشان ایرانی را همراهی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیاباته در کنار تمام نقاط قوت خود، یک. نقطه ضعف بسیار بزرگ دارد اینکه بدنش هنگام آسیب‌دیدگی فوق‌العاده ضعیف می‌شود به همین خاطر معمولاً مصدومیت‌های او چیزی بین ۱۵ تا ۴۰ روز به طول می‌انجامد. اتفاق تلخی برای استقلال که طی چند سال اخیر بارها رخ داده و باعث شده این بازیکن چند بازی فوق‌العاده حساس طی فصول اخیر (از جمله دو بازی برابر پرسپولیس) را از دست بدهد.

شرایط کنونی فوروارد استقلال به یکی از دغدغه‌های بزرگ استقلالی‌ها در عربستان بدل شده است. آنها جدا از اینکه بابت رویارویی با الاهلی و الشرطه نگران هستند از این مسئله هم بیم دارند که مبادا شیخ دوباره بابت مصدومیت، غیبتی طولانی در استقلال داشته باشد و دربی برگشت پایتخت را از دست بدهد.

اگر برنامه سازمان لیگ تغییر نکند، استقلال و پرسپولیس دهه سوم همین ماه باید بازی برگشت خود در چارچوب فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر را برگزار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار