آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۸۲۴

بازیکنان استقلال به قایدی روحیه دادند/ تو را بزنند، ما هم آنها را می‌زنیم

درخواست زشت خبرنگار عربستانی از بازیکنان الاهلی که گفته بود مهدی قایدی را بزنید،سوژه اردوی استقلال در جده شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بازیکنان استقلال بعد از مطلع شدن از این ماجرا کلی با قایدی شوخی کرده و البته به او روحیه دادند. جالب اینکه چند استقلالی به ستاره خط حمله تیمش  می گفتند اصلاً نگران این قضیه نباش .اگر آنها در پانزده دقیقه اول بازی تو را بزنند ،ما هم بازیکنانشان را می زنیم و تلافی می کنیم. بازیکنان استقلال معتقدند الاهلی از نظر فنی ضعیف تر از آنهاست و چون در بازی رفت پنج گل خورده قبل از بازی برگشت  آ نها روبه این حرکات آورده‌اند تا شاید روحیه مهدی را خراب کنند.

سعد الحارثی خبرنگار مشهور عربستانی به بازیکنان الاهلی گفته بود اگر قایدی را در در پانزده دقیقه اول مصدوم کنید واو از بازی بیرون برود، پیروزی بر استقلال راحت‌تر می‌شود. البته از جده خبر رسید قایدی قبل از بازی روحیه خیلی خوبی داشته و در واقع باشنیدن این خبر انگیزه‌هایش برای بازی با نماینده عربستان بیشتر شده است.
 مهدی قایدی یکی از بهترین‌های استقلال در رقابت‌های این فصل لیگ قهرمانان آسیا محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار