آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۲۸۱

مطلب حیرت انگیز روزنامه عربستانی علیه دیاباته/ رسوایی ایرانی‌ها در آسیا!+ عکس

وب سایت عربستانی سعودی اسپورت در مطلب عجیبی اعلام کرده است که حضور شیخ دیاباته در ترکیب استقلال، مایه رسوایی است!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال و الاهلی در در دور پنجم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به نتیجه تساوی بدون گل دست یافتند. شیخ دیاباته در بازی قبلی آبی پوشان در برابر الدحیل دچار آسیب دیدگی شد و آبی پوشان حتی دقایق پایانی را ۱۰ نفره به بازی ادامه دادند. پس از این بازی نیز عنوان شد که دیاباته به دلیل آسیب دیدگی، به بازی با الاهلی نمی‌رسد.

خبر غیبت دیاباته در رسانه‌های عربستانی و فضای مجازی این کشور منتشر شد و هواداران الاهلی با خیال اینکه مهاجم اهل مالی استقلال در برابر تیمشان قرار نمی‌گیرد، بازی را دنبال می‌کردند که حضور دیاباته در ۲۰ دقیقه پایانی، منجر به اعتراض عجیب و غریب عربستانی‌ها شد.

وب سایت سعودی اسپورت در مطلبی با تیتر «رسوایی ایرانیان علیه الاهلی در آسیا« به این موضوع اشاره و نوشته است: الاهلی در جریان دیدار پنجم خود در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، از سوی ایرانی‌ها فریب خورد.

مطلب حیرت انگیز روزنامه عربستانی علیه دیابته/ رسوایی ایرانی‌ها در آسیا!

این وب سایت در ادامه نوشته است: این بازی آسیایی با حضور شیخ دیاباته مهاجم استقلال در دقایق پایانی بازی باعث رسوایی عجیب تیم ایرانی شد. علت این رسوایی نیز این است که بنا بر گفته‌های سرمربی استقلال و طبق آنچه باشگاه ایرانی در حساب‌های رسمی‌خود در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بود، آنها دیاباته را از لیست رسمی‌این مسابقه خارج کرده بودند. 

سعودی اسپورت در پایان با اشاره به اعتراض هواداران الاهلی به حضور دیاباته مقابل این تیم نوشت: بخش بزرگی از هواداران الاهلی به شرکت ستاره استقلال در این دیدار اعتراض داشتند اما پس از بررسی‌های به عمل آمده از لیست ثبت شده استقلال برای این بازی در نزد AFC، این بازیکن مشکلی برای همراهی تیمش نداشته است.

این ادعای عجیب در حالی از سوی سعودی‌ها مطرح شده که باشگاه استقلال هیچ گاه به صورت رسمی‌خبر از غیبت دیاباته در این بازی نداده بود و حتی فرشاد ماجدی در کنفرانس خبری پس از بازی با الدحیل نیز با اشاره به مصدومیت نادری و دیاباته گفته بود "فعلا دو بازیکن ما مصدوم شده و باید طوری ریکاوری کنیم که برگردند".

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار