تمام رايانه‌هاي جهان فردا ويروسي مي‌شوند
کد خبر:۹۳۰۶۲
بنا بر يك شايعه اينترنتي

تمام رايانه‌هاي جهان فردا ويروسي مي‌شوند

بنا بر شايعات منتشر شده در اينترنت، فردا، دهم اكتبر 2010 در ساعت 10:10 تمام رايانه‌هاي جهان از کار خواهد افتاد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از «اي. بي. سي» نيوز، در اين شايعه اينترنتي آمده است كه فردا، يکشنبه دهم اکتبر 2010 به علت تقارن تاريخي، در ساعت 10:10 ويروسي فراگير به رايانه هاي سراسر جهان حمله كرده و تمام آنها را از كار مي اندازد.

بر اين اساس، فردا صفحه نمايش رايانه ها تاريخ 10.10.10 را نمايش خواهند داد و گفته مي شود با رسيدن به ساعت 10 و 10 دقيقه و 10 ثانيه ويروسي رايانه ها را مورد حمله قرار مي دهد.

پديده تقارن تاريخي که از سال 2001 آغاز شده و تا 2012 ادامه خواهد داشت، باعث ايجاد موجي از نگراني در سراسر جهان شده است.

اين در حالي است كه بسياري از متخصصان رايانه شايعه فردا را بي معني دانسته و معتقدند كه هيچ اتفاق خاصي روي نمي دهد.

پيش از اين و در اوايل دهه 90 ميلادي از کاربران رايانه ها خواسته مي شد كه در تاريخ، روزهاي خاصي را از رايانه خود حذف كنند تا از حمله ويروس ها در امان باشند، اما اين شيوه، راه را براي حمله ويروس ديگري كه از اين فضاي خالي تاريخي استفاده مي كرد، باز گذاشت. 

بزرگترين شايعه حمله ويروسي در تاريخي خاص به زمان آغاز يك قرن جديد برمي گردد كه در آن تاريخ، بسياري از متخصصان رايانه در خصوص از كار افتادن تمام ساعت هاي ديجيتال رايانه ها هشدار داده بودند، اما در آن روز نيز تمامي رايانه ها و ساعت هاي ديجيتال جهان به خوبي به کار خود ادامه دادند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار