کد خبر:۹۳۱۰۵۹

پرسپولیس رقم پیشنهادی را بپذیرد، احمد نوراللهی ماندنی است

به نظر می‌رسد احمد نوراللهی در صورتی که باشگاه با رقم درخواستی او موافقت کند، در پرسپولیس خواهد ماند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بیشتر از هر بازیکنی نام محمدحسین کنعانی زادگان و احمد نوراللهی برای جدایی از پرسپولیس به گوش می‌رسد. در همین راستا برخی کار کنعانی زادگان را با تیم قطری تمام شده دانسته و مدعی اند این مدافع با تیم الاهلی قرارداد بسته، اما هنوز خبری در مورد ثبت قرارداد نوراللهی با باشگاه‌های قطری و اماراتی منتشر نشده است.

در همین راستا خبر‌های دریافتی حاکی از آن است که احمد نوراللهی بسیار امیدوار است تا باشگاه پیشنهاد مالی او را پذیرفته و نوراللهی بتواند در پرسپولیس به کارش ادامه دهد. به هر حال نوراللهی به نوعی فوتبالش را در پرسپولیس آغاز کرده و با پیراهن این تیم رفته رفته به تیم ملی رسید و بازوبند کاپتانی این تیم را نیز به بازو بست.

از این رو انتخاب اول او پرسپولیس خواهد بود البته اگر باشگاه با رقم درخواستی او موافقت کند. هرچند هنوز رقم درخواستی نوراللهی فاش نشده و همه چیز در حد گمانه زنی است. رقم‌هایی بین ۱۰ تا ۱۸ میلیارد که در برخی رسانه‌ها و در ادامه فضای مجازی منتشر شده، هیچ کدام قابل استناد نیستند چرا که نوراللهی هنوز رقم خود را به باشگاه ارائه نداده است.

به هر ترتیب باید دید در نهایت نوراللهی چه رقمی را به باشگاه پرسپولیس ارائه می‌دهد و آیا باشگاه می‌تواند توقعات مالی هافبک ملی پوش خود را برآورده کند یا نه.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار