کد خبر:۹۳۱۱۸۵
بازگشت بازیکن مورد علاقه برانکو به پرسپولیس؟/ یحیی به فکر جایگزین جداییطلبها
شایعه بازگشت فرشاد احمدزاده، هافبک سابق پرسپولیس به این تیم دوباره مطرح شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که هنوز هفتههای زیادی به پایان لیگ برتر باقی مانده است شایعات نقل و انتقالاتی دوباره داغ شده است.
فرشاد احمدزاده که بعد از بازگشت از لهستان نتوانست جایگاهش در پرسپولیس را دوباره پس بگیرد سال قبل مجبور به جدایی از این تیم شد. شماره ۱۰ سابق پرسپولیس در فولاد عملکرد درخشانی داشت و به مهره موثر این تیم تبدیل شد.
حالا برخی از کانالهای هواداری فولاد اعلام کرده اند بازیکن سابق پرسپولیس و ستاره مورد علاقه برانکو دوباره با پیشنهادی برای بازگشت به جمع سرخها مواجه شده است. موضوعی که با توجه به تعدد هافبک در پرسپولیس کمی عجیب به نظر میرسد مگر اینکه یحیی احتمالات نقل و انتقالات تیمش در تابستان را بررسی کرده باشد با توجه به اینکه ممکن است چند بازیکن تیمش درخواست جدایی داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰