آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۱۹۱۱

اولین خروجی استقلال در پایان فصل مشخص شد

سیدحسین حسینی که این روز ها به یک نیمکت نشین محض در استقلال تبدیل شده است ، به احتمال فراوان در پایان فصل اولین خروجی استقلال خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین حسینی از ابتدای فصل که رشید مظاهری به استقلال پیوست، به دروازه بان ذخیره این تیم تبدیل شد با این تفاوت که در زمان فکری با هر اشتباه مظاهری یا شکست استقلال به ترکیب ثابت می‌رسید و این فرصت را داشت تا خودش را نشان بدهد. اما زمانی که فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شده است حسینی حتی در یک بازی هم در درون دروازه استقلال قرار نگرفته است و برای ادامه کار شرایط سخت و پیچیده‌ای دارد.

سیدحسین حسینی تا این لحظه رفتار حرفه‌ای در قبال نیمکت نشینی خود داشته است، اما شنیدیم اگر مجیدی فصل بعد هم سرمربی استقلال باشد از این تیم جدا می‌شود و به تیمی می‌رود که بیشتر فرصت بازی پیدا کند.

حسینی فصل قبل و با جدایی مهدی رحمتی دروازه بان اول استقلال شد، اما نتوانست از این فرصت طلایی به نفع خودش استفاده کند و حالا به یک دروازه بان نیمکت نشین تبدیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار