کد خبر:۹۳۲۳۹۴

خبر تلخ درمورد کیانوش رستمی/ ستاره وزنه برداری ایران المپیک را از دست داد

نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: ویزای کیانوش رستمی برای رفتن به کلمبیا آمده بود، ولی وی به مربیان اعلام کرد که به این کشور نخواهد رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی بزرگسالان آمریکای جنوبی و آخرین رقابت گزینشی بازی‌های المپیک در کالی کلمبیا، آخرین شانس وزنه‌برداران است تا با جمع امتیازات لازم خود را به توکیو برسانند. ولی امروز این خبر مخابره شد که کیانوش رستمی ملی‌پوش کشورمان به کلمبیا نخواهد رفت و بدین ترتیب وی از شرکت در بازی‌های المپیک توکیو باز خواهد ماند.

داوود باقری در خصوص اعزام تیم دو نفره وزنه‌برداری ایران به مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا، اظهار داشت: ویزای کیانوش رستمی، سهراب مرادی و محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آمریکای جنوبی آمد. فردا (یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه) راس ساعت ۳ بامداد سهراب مرادی و محمدحسین برخواه به کلمبیا اعزام می‌شوند.

نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که دلیل انصراف کیانوش رستمی جهت شرکت در مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا چه بود، عنوان کرد: کیانوش دلیلی برای عدم حضور در این رقابتها اعلام نکرده و فقط به مربیان گفته است که به کلمبیا نخواهد رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار