نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل با آيت الله سيستاني ديدار کرد
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»به نقل از پرس.تي.وي، ميستورا در اين ديدار که روز يکشنبه در شهر مقدس نجف اشرف برگزار شد بر ضرورت توافق گروه هاي سياسي و قومي عراق در مورد اين قانون تاکيد کرد.
اختلاف نظر بين ترکمن ها، عرب ها و کردها که گروه هاي اصلي ساکن استان کرکوک هستند در مورد نحوه تقسيم کردن اين استان نفت خيز شمال عراق، باعث شده تا تلاش ها براي اجراي قانون انتخابات استاني عراق به بن بست برسد.
به گزارش پرس تي وي، ميستورا هشدار داد در صورتي که بن بست موجود در مورد قانون انتخابات استاني عراق ادامه پيدا کند اين کشور در معرض خطر جنگ داخلي قرار خواهد گرفت.
قرار بوده است که انتخابات استاني در اول ماه اکتبر برگزار شود اما با توجه به وضعيت موجود در عراق اين احتمال وجود دارد که امضاي اين قانون تا سال آينده ميلادي به تاخير بيفتد.
نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل در امور عراق هشدار داد در صورتي که اين انتخابات در موعد مقرر برگزار نشود ممکن است مشروعيت شوراهاي استاني در معرض خطر قرار گيرد و اين شوراها غيرقانوني اعلام شوند./انتهاي پيام/