کد خبر:۹۳۴۰۶۵
شادی خیابانی هواداران پرسپولیس تا نیمه شب/ پرسپولیسیها بی خیال ممنوعیت تردد شدند
با گذشت چند ساعت از دربی تهران شادی هواداران پرسپولیس در خیابان ها ادامه دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علاوه بر خیابانهای پایتخت از شهرستانها هم خبر می رسد بسیاری از هواداران پرسپولیس با وجود ممنوعیت تردد شبانه، در خیابان های اصلی شهرهای مختلف مشغول شادی و پایکوبی هستند.
بلافاصله پس از دربی تهران که با برتری یک بر صفر پرسپولیس همراه بود، هواداران این تیم به خیابانها ریخته و جشن و شادی به راه انداختند و بوق موتور سیکلت ها و ماشین های خود را به صدا درآوردند.
آخرین بار پرسپولیسیها مشابه این جشن را بعد از پیروزی بزرگ مقابل النصر عربستان و رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا برپا کرده بودند.
جالب اینکه با گذشت بیش از دو ساعت از زمان دربی تهران، شادی خیابانی هواداران پرسپولیس در اکثر شهرهای ایران ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.