آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۱۶۷

دیاباته بلاخره پس از دربی آفتابی شد/ اولین عکس شیخ پس از شایعات جدایی + عکس

مهاجم استقلال در حال سپری کردن دوران درمان خود است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شیخ دیاباته بعد از بازی با پرسپولیس به بهانه مصدومیت دیگر در تمرینات استقلال حضور پیدا نکرد و مقابل ذوب آهن در جام حذفی هم غایب بود. فرهاد مجیدی بعد از بازی با ذوب آهن اعلام کرد که مهاجم تیمش را بعد از دربی ندیده و به او گفته اند که مصدوم است. این در حالی است که کادرفنی استقلال از مصدومیت دیاباته متعجب هستند ونمی دانند او در جریان کدام بازی و کدام تمرین مصدوم شده است.

البته علاوه بر مصدومیت، عوامل دیگری هم در غیبت اخیر دیاباته نقش دارند. عدم پرداخت مطالباتی که قرار بود بعد از بازگشت از لیگ قهرمانان آسیا پرداخت شود، یکی از مهمترین دلایلی است که باعث دلخوری شیخ شده است. البته برخی اخبار هم حاکی از آن است که دیاباته از اینکه در دربی فیکس نبوده و با درخواست مرخصی دو هفته ای اش موافقت نشده، به شدت از آبی ها دلخور است.

عکس| دیاباته بلاخره پس از دربی آفتابی شد/ اولین عکس شیخ پس از شایعات جدایی

در چنین شرایطی اما عکسی منتشر شد که شیخ دیاباته در حال مداوای زانوی مصدوم خود است؛ بعد از انتشار این تصویر ابهامات در خصوص مصدومیت شیخ تا حدی کم شده و مشخص گردیده که او از ناحیه زانو مصدوم است و در حال رفع این مشکل خود در فیزیوتراپی است. او در این تصویر و در حالی که تحت مداوا قرار دارد با لبخند به دوربین زل زده و نشان می دهد که برخلاف حواشی اخیر خیلی هم حال و هوای روحی بدی ندارد.

 

 

 

 

بر اساس آخرین اخبار از منابع آگاه احتمال غیبت شیخ دیاباته در بازی برابر صنعت نفت آبادان بسیار زیاد است و این بازیکن نمی تواند در سومین بازی پیاپی آبی ها را همراهی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار