ستايش يک سياستمدار لبناني از مواضع اخير سيد حسن نصرالله
کد خبر:۹۳۶۹
در گفت‌وگو با العالم صورت گرفت

ستايش يک سياستمدار لبناني از مواضع اخير سيد حسن نصرالله

عضو کميته پيگيري احزاب و شخصيت‌هاي ملي لبنان گفت: تاکيد سيدحسن نصرالله، دبيرکل حزب الله لبنان در سخنراني اخير خود بر مسئله وحدت و انسجام داخلي، مواضع مثبت ديگر گروه‌هاي لبناني را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از «العالم»، محمد السيد قاسم روز دوشنبه اظهار داشت: گروه هاي لبناني بايد بويژه بعد از توافقنامه دوحه و موافقت لبناني ها با آن در مسير آشتي ملي حرکت کنند.

وي افزود: سيد حسن نصرالله در سخنراني شب گذشته خود به موضوعاتي اشاره کرد که فرصت و سرفصلي واقعي براي همه لبناني ها به شمار مي رود تا با تمسک به آن براي مقابله با فتنه انگيزي تلاش کنند.

عضو کميته پيگيري احزاب و شخصيت هاي ملي لبنان گفت: دعوت سيد حسن نصرالله فرصتي ايجاد کرده است تا لبناني ها نقش واقعي خود را در کشورشان به عنوان يک کشور مقاوم در برابر نقشه طراحي شده رژيم اسرائيل براي منطقه، بازيابند و لبنان به ايفاي نقش واقعي خود در تمرين دموکراسي و آزادي و تکثرگرايي سياسي بازگردد.

محمد السيد قاسم افزود: وقتي سيد حسن نصرالله تاکيد کرد که دست همکاري به سوي همگان دراز کرده است، نمي خواست از موضع برتري سخن بگويد و پيروزي را از آن يک گروه بداند؛ زيرا در لبنان نمي توان يک گروه را پيروز و گروه ديگر را شکست خورده انگاشت، بنابراين تاکيد دبيرکل حزب الله همواره بر ايجاد وفاق ملي به نفع همه اقشار مردم است.

وي در ادامه به حوادث شهر طرابلس در شمال لبنان و تلاش ها براي مقابله با فتنه انگيزي ها در اين منطقه اشاره کرد و گفت: هم اکنون تلاش هاي جدي در طرابلس براي برقراري آشتي در جريان است و اين امر ثابت مي کند كه درگيري، بعد مذهبي يا طايفه اي ندارد، بلکه سياسي است؛ که از طريق نشستن بر سر ميز گفت وگو و دستيابي به تفاهم حل خواهد شد و اين مسئله نيز عملا در حال انجام است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار