آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۹۳۰

راننده هنرمندی که پرسپولیسی‌ها را از پرتاب نارنجک نجات داد + عکس

مربی پرسپولیس معتقد است بعضی ها فوتبال را با میدان جنگ اشتباه گرفتند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حمید مطهری مربی پرسپولیس در خصوص اتفاقات قبل از بازی مقابل ذوب آهن و پرتاب نارنجک به اتوبوس حامل پرسپولیس گفت: واقعا باید تاسف خورد که این اتفاقات زشت را می بینیم .خدا به ما و خانواده مان رحم کرد. واقعا صحنه های وحشتناکی بود و معلوم نیست با چه هدفی به اتوبوس ما حمله کردند.

راننده هنرمندی که پرسپولیسی ها را نجات داد

مطهری به هنرمند بودن راننده اتوبوس و فرار از موقعیت خطرناکی که ماروان پرسپولیس با آن موجه شده بود اشاره کرد؛ واقعا راننده هنرمندی داشتیم که با مهارت اتوبوس را جمع کرد و اجازه رخ دادن فاجعه را نداد. اگر اتفاقی می افتاد چه کسی پاسخگو بود؟. کل تیم ترسیدند و هنوز در شوک هستیم. این عده فوتبال را با میدان جنگ اشتباه گرفتند و باید به حالشان تاسف خورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار