آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۷۱۲۲

مورینیو: بهترین بودن یعنی قهرمانی در چمپیونزلیگ

ژوزه مورینیو، سرمربی رم، معتقد است بردن لیگ قهرمانان اروپا به معنای بهترین بودن است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ژوزه مورینیو یک مربی منحصر به فرد در دنیای فوتبال محسوب می‌شود و به همین خاطر بسیاری او را با لقب آقای خاص می شناسند. مرد پرتغالی اولین بار در سال 2004 موفق شد به شکل غیرمنتظره با پورتو به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست پیدا کند و شش سال پس از آن در قامت سرمربی اینتر و با غلبه بر بایرن مونیخ یک بار دیگر این عنوان ارزشمند را تصاحب کرد.

ژوزه مورینیو حالا صحبت های جالبی پیرامون ارزش بالای رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا مطرح کرده و می‌گوید: "بهترین بودن به معنای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است. من همه چیز را در لیگ قهرمانان اروپا تجربه کرده ام. پیروزی در مسابقات با ضربات پنالتی همواره دشوار است و شما کاملاً این موضوع را احساس می کنید.

گاهی اوقات مسابقات برگشت مسیر های دیوانه واری را رقم می‌زند چرا که تیم ها با تمام توان خود بازی می کنند."

ژوزه مورینیو در ادامه صحبت‌های خود پیرامون تاثیر تماشاگران در موفقیت تیم ها نیز گفت: "من واقعاً به قدرت هواداران اعتقاد دارم. آنها تنها حامی نیستند بلکه بازی هم می کنند.(اشاره به قدرت بالای هواداران)"

گفتنی است ژوزه مورینیو در حالی این صحبت‌ها را مطرح کرد که شنبه شب دو تیم منچسترسیتی و چلسی در فینال این فصل لیگ قهرمانان اروپا به مصاف یکدیگر خواهند رفت و تمام هواداران فوتبال در دنیا منتظر آغاز این مسابقه هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار