آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۷۸۱۰

تشبیه جالب سایت اسپانیایی به فاصله رونالدو با رکورد علی دایی

یک سایت اسپانیایی زبان فاصله «کریستیانو رونالدو» با رکورد علی دایی مهاجم سابق تیم ملی ایران را برای کسب عنوان آقای گلی به فاصله دو ابرو تشبیه کرد!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی دایی مهاجم و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران حدود دو دهه است که با ۱۰۹ گل ملی در صدر جدول گلزنان ملی قرار دارد و عنوان آقای گلی ملی دنیا در اختیار او است.

بعد از سال‌ها، کریستیانو رونالدو ستاره تیم ملی فوتبال پرتغال توانست از مرز ۱۰۰ گل ملی عبور و به تدریج خود را به دایی نزدیک کند.

رونالدو که انگیزه زیادی برای در اختیار گرفتن عنوان آقای گلی از علی دایی دارد، با به ثمر رساندن ۶ گل دیگر با لباس تیم ملی پرتغال می‌تواند به این رکورد برسد و با ۷ گل، از این رکورد عبور کند.

این اتفاق ممکن است به زودی رخ بدهد چرا که پرتغال بعد از انجام دو بازی تدارکاتی با اسپانیا و رژیم اشغالگر قدس، در مرحله گروهی قهرمانی اروپا با مجارستان، آلمان و فرانسه روبرو می‌شود.

سایت اسپانیایی زبان « diariolasamericas» با اشاره به در پیش بودن این پنج مسابقه برای پرتغال و رونالدو، نوشت: «رونالدو با ۳۶ سال سن به خداحافظی از تیم ملی پرتغال خیلی نزدیک است. قبل از خداحافظی، او به اندازه فاصله دو ابرو برای ثبت یک رکورد دیگر به نام خودش فاصله دارد. رونالدو به تنها ۶ گل برای برابری با رکورد گل‌های ملی نیاز دارد. رکورد ۱۰۹ گلی ملی در حال حاضر در اختیار علی دایی مهاجم بازنشسته فوتبال ایران است؛ تنها فرد دیگری که از ۱۰۰ گل عبور کرده است.»

علی دایی بارها در مصاحبه‌های مختلف عنوان کرده است که از شکسته شدن رکوردش نه تنها ناراحت نیست بلکه حتی از اینکه قرار است این رکورد توسط رونالدو شکسته شود، خوشحال است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار