آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۸۵۹۱

واکنش تلویزیون قطر به سفر تیم ملی/ ایرانی‌ها آن روز نحس را فراموش کردند

سفر کاروان تیم ملی فوتبال ایران به بحرین برای برگزاری دیدارهای انتخابی جام جهانی در شبکه‌های تلویزیونی و سایت‌های عربی حوزه خلیج فارس بازتاب فراوانی داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،شبکه ورزشی تلویزیون قطر عصر امروز با اعلام خبر پرواز ملی‌پوشان کشورمان به منامه از مهدی طارمی و سردار آزمون به عنوان کلیدی‌ترین مهره‌های حال حاضر فوتبال ایران یاد کرد و با اشاره به اتفاق تلخی که مهرماه سال  ۱۳۸۰در بحرین برای تیم ملی ما رخ داد ( ناکامی مقابل تیم ملی بحرین و در نهایت نرسیدن به مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۰۲ ) مدعی شد ایرانی‌ها آن اتفاق را فراموش کرده و حالا می‌خواهند منامه را به شهر آرزوهای فوتبال خود بدل کنند.

مجری این شبکه همچنین با اشاره به حضور یک سرمربی کروات روی نیمکت تیم ایران گفت: سال‌ها قبل برانکو ایوانکوویچ با رساندن ایران به جام جهانی  ۲۰۰۶ آلمان، به یک مربی شناخته شده در فوتبال آسیا بدل شد و همچنان در این کار مشغول به فعالیت است. حالا دراگان اسکوچیچ هم می‌خواهد راه هموطن خود را ادامه بدهد و می‌داند اگر ایران را به جام جهانی برساند ،حداقل تا پنج سال پس از آن می‌تواند در آسیا برای خودش تیم  پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار