در جلسه مدیران استقلال با وزیر ورزش «هیچ» اتفاقی رخ نداد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۳۱۷

در جلسه مدیران استقلال با وزیر ورزش «هیچ» اتفاقی رخ نداد!

کاملاً قابل پیش بینی بود که وزیر ورزش و جوانان در این مقطع زمانی دست به ترکیب هیئت مدیره استقلال نمی زند و احمد مددی را هم برکنار نمی‌کند.
در جلسه مدیران استقلال با وزیر ورزش «هیچ» اتفاقی رخ نداد!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در جلسه وزیر ورزش با مدیران استقلال هیچ اتفاقی رخ نداد و هیچ تصمیمی گرفته نشد! تاکید می‌کنیم که از واژه «هیچ» در مورد این جلسه باید بارها و بارها استفاده کرد چرا که به معنای واقعی کلمه هیچ اتفاقی نیفتاد و آش همان آش است و کاسه همان کاسه.

 وزیر ورزش بعد از شنیدن صحبت‌های اعضای هیئت مدیره استقلال از احمد مددی خواست تعامل بیشتری داشته باشد و یک سری مصوبات را اجرایی کند. مددی هم حالا می‌تواند با خیال راحت در استقلال بماند و البته امیدوار باشد که بعد از انتخابات و بعد از رفتن وزیر ورزش هم در استقلال بماند. او همچنان از حمایت علی نژاد معاون وزارت ورزش برخوردار است و با خیال راحت به کارش در استقلال ادامه می‌دهد. اعضای هیئت مدیره هم با اینکه متوجه شدند نقش چندانی در استقلال ندارند، اما همه‌ ماندگار هستند و بعید است تا پایان کار دولت اتفاق تازه‌ای در استقلال رخ دهد. در این جلسه مقرر شد استقلال حضور پرقدرتی در نقل و انتقالات تابستانی داشته باشد. البته احتمال این مسئله هم وجود دارد که تغییراتی در آکادمی باشگاه صورت بگیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار