کد خبر:۹۳۹۵۲۷

یک پرسپولیسی اسلحه پنهان اسکوچیچ +عکس

وینگر چپ تیم ملی در مصاف با هنگ کنگ شب بسیار خوبی را پس از ورودش به زمین پشت سر گذاشت، تا امیدواری نسبت به شرایط تیم ملی و ترابی بیشتر هم بشود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی ترابی و کاوه رضایی سومین و چهارمین تعویض دراگان اسکوچیچ در مصاف با هنگ کنگ بودند که در دقیقه ۶۹ جای دو مهاجم تیم یعنی آزمون و طارمی را گرفتند.

این دو تعویض در شرایطی انجام شد که تیم ملی با گل های علی قلی زاده و وحید امیری از حریف پیش بود و با حضور مهدی ترابی سمت چپ خط هجومی تیم ملی برنده تر هم شد. با حضور مهدی ترابی، وحید امیری به برای سومین مرتبه تغییر پست داد و جای خود را در پست وینگر چپ به این بازیکن سرعتی و تکینکی داد؛ جایی که بارها حرکات سریع ترابی، مدافعین تیم قرمزپوش میدان را به دردسر انداخت و در دقیقه ۸۵ درنهایت سومین گل بازی روی یک کار تکنیکیِ چشم نواز و ارسال توپ توسط مهدی ترابی به دهانه دروازه، با ضربه تمام کننده کریم انصاری فرد ثبت شد.

ترابی فصل گذشته یکی از برترین بازیکنان لیگ نوزدهم بود و اگر نبود بدون شک سرخپوشان نمی‌توانستند با آن اختلاف قهرمان شوند. در نیم فصل اول لیگ بیستم نیز فقدان مهدی ترابی در ترکیب پرسپولیس به وضوح مشهود بود و حالا با بازگشت او، زوج سازی اش با وحید امیری در منطقه چپ زمین پرسپولیس، این تیم را در بخش تهاجمی بسیار زهردار کرده است.

علاوه بر این ها، مهدی ترابی تبحر بسیار بالایی در شوتزنی دارد و اگر مدافعین حریف لحظه ای فرصت این کار را در اختیار او قرار دهند، او می‌تواند از بغل پاهای فنی خود به راحتی دروازه هر حریفی را با خطر جدی مواجه کند؛ احتمالا بازیکنان بحرین که می خواهند با دفاعی فشرده مقابل تیم ملی ایران بازی کنند، باید به شدت مراقب فضاهای پشت محوطه جریمه و بازیکنان شوتزن تیم ملی نظیر مهدی ترابی باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار