کد خبر:۹۴۱۲۳۳

گل مهدی قایدی و واکنش جالب ملی پوشان

بعد از گل زیبای قایدی به کامبوج، ملی پوشانی که روی سکوها بودند حسابی شادی کرده و برایش کف و سوت زدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی قایدی که قبلا در بازی دوستانه با بوسنی گلزنی کرده بود، دومین گل ملی خود را به کامبوج زد و حالا امیدوار است به خاطر درخشش در این بازی، در دیدار با عراق هم فرصت بازی پیدا کند.

اسکوچیچ معمولا از قایدی به عنوان بازیکن تعویضی استفاده می‌کند و بازی با عراق هم حساسیت‌های خود را دارد؛ به همین دلیل خیلی بعید است مهدی در این دیدار هم فیکس بازی کند. شاید اگر بازی با عراق به قول معروف گره بخورد، دوباره اسکوچیچ قایدی را به میدان بفرستد. جالب این که بعد از گل زیبای قایدی به کامبوج، ملی پوشانی که روی سکو‌ها بودند حسابی شادی کرده و برایش کف و سوت زدند. اتفاقی که در گل‌های دیگر تیم ملی کم رنگ‌تر بود و این مساله نشان می‌دهد ملی پوشان ذخیره حسابی از گل مهدی به شوق آمده بودند و البته این بازیکن در میان ملی پوشان محبوبیت زیادی دارد. قایدی روی پاس قلی زاده با یک حرکت خوب و ضربه‌ای زیر طاقی دروازه کامبوج را فرو ریخت و بعد از بازی هم همه ملی پوشان و اسکوچیچ به او تبریک گفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار