آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۲۳۲۴

واکنش عجیب بیرانوند به گل سردار آزمون/ بیرانوند هم غلامپور شد

بعد از گلزنی سردار آزمون به عراق علیرضا بیرانوند ناگهان در نقش بهزاد غلامپور ظاهر شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گل زیبای سردار به عراق همه را به وجد آورد و بازیکنان تیم ملی هم برای تقدیر و تشکر از او روی سرو کول آزمون پریدند. جالب این که درست در همان لحظات ناگهان علیرضا بیرانوند در کنار نیمکت ذخیره‌های تیم ملی دیده شد و در حال پریدن روی سر کول اسکوچیچ!

بیرانوند به حدی از این گل خوشحال بود که نتوانست خودش را کنترل کند و البته با تاخیر به سردار آزمون هم بابت گلزنی اش تبریک گفت.

سردار که دو گل به بحرین زده بود، در یک بازی حساس دیگر هم منجی تیم ایران شد و با گل حرفه ای خود تا حد بسیار زیادی خیال فوتبالدوستان را بابت صعود تیم ملی به مرحله بعد راحت کرد. هرچند که در این صحنه حرکت جالب بیرانوند و شادی گل او از بقیه ملی‌پوشان از جمله خود سردار هم عجیب تر بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار