کد خبر:۹۴۲۸۲۴

راز ناراحتی سرمربی استقلال/ پای مذاکره با ۳ بازیکن در میان است؟

فرهاد مجیدی از رسانه‌ای شدن خبر مذاکره با سه بازیکن ذوب آهن دلخور است و این خبر را درست نمی‌داند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی استقلال از شایعه مذاکره با سه بازیکن ذوب آهن دلخور شد و باشگاه هم این خبر را تکذیب کرد. مجیدی عقیده دارد انتشار این خبرها که درست هم نیست باعث می‌شود روحیه بازیکنان فعلی استقلال خراب شود و آنها در ادامه رقابتها به قول معروف دل و دماغی نداشته باشند.

مجیدی معتقد است اگر مذاکره ای هم انجام می‌شود باید سکرت بماند و رسانه ای نشود تا فصل به اتمام برسد و روحیه بازیکنان استقلال خراب نشود. او البته تعداد زیادی از بازیکنان فعلی استقلال را برای فصل آینده هم می خواهد و این روزها نگران تمدید قرارداد بازیکنانی است که در پایان فصل قراردادشان تمام می‌شود.

استقلال قطعا بازیکنان جدیدی را جذب می‌کند اما فرهاد مجیدی ترجیح می‌دهد مذاکرات بدون حضور دلال ها و توسط خودش انجام شود و بعد از آن هم گمانه زنی رسانه ای انجام نشود.

او به همین دلیل از منتشر شدن ماجرای مذاکره احتمالی با سه بازیکن ذوب آهن اصفهان دلخور است.

مجیدی چندی قبل به خریدهای پرسپولیس در نیم فصل اشاره کرده بود که یحیی گل محمدی به این قضیه واکنش نشان داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار