استقبال باشکوه از احمدي نژاد بار ديگر قدرت نرم جمهوري اسلامي را نشان داد
به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: دير بازي است که شاهد بسط انديشه هاي خميني کبير(ره) در جهان، بخصوص کشورهاي منطقه هستيم و اين بار جلوه اي از اين تفکر ناب اسلام محمدي (ص) را در سفر رئيس جمهور کشورمان به لبنان شاهد بوديم.
در ادامه اين بيانيه آمده است: استقبال باشکوه مردم لبنان از رئيس جمهور کشور اسلاميمان بار ديگر قدرت نرم جمهوري اسلامي و نفوذ اين تفکر مبارک و ناب را – که همانا بزرگترين تهديد براي مقابله با استکبار جهاني به شمار مي رود- در قلوب مردم منطقه نشان داد تا بدان جا که دشمنان اين انقلاب نيز به اين مهم اذعان كردند.
در اين بيانيه خاطرنشان شده است: تجربه به کرار ثابت کرده است که هر گاه دست اندرکاران جمهوري اسلامي روي مواضع اصولي انقلاب و امام و رهبري پافشاري مي کنند نتيجه آن را به بهترين شکل مي بينند.
در اين بيانيه با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي ايران آغازگر تحولي شگرف در جهان بود، تاكيد شده است: موج بيداري اسلامي که نشات گرفته از اين انقلاب است در اذهان تمامي ملت هاي منطقه راه افتاده است و خواه ناخواه در قلوب مردم جهان نفوذ خواهد کرد و گريزي از اين حقيقت نيست و چه بهتر که با درک شرايط، فضا را براي اين مهم فراهم كرده و خاري باشيم در چشم مستکبران عالم تا تحقق حکومت منجي عالم بشريت.
در ادامه اين بيانيه با بيان اينكه رمز پيروزي ملل مسلمان و نفوذ تفکر آنان وحدت است، آمده است: وحدتي که سرمنشا آن مشترکات اسلامي بوده و هدف آن بسط و حاکميت ارزش هاي اسلام در سراسر جهان است، بنابراين لازم است همگان فتواي ولي امر مسلمين مسلمين جهان را مورد توجه قرار دهند، از بيان موضوعات تفرقه انگيز خودداري كرده و توطئه متخاصمان اسلام را به خودشان بازگردانند.
اين بيانيه با اشاره به اينكه امروزه محور مقاومت اسلامي به بالاترين قدرت خود در منطقه رسيده و همزمان جبهه سازش عربي به اعماق ذلت سقوط كره است، تصريح شده است: در حالي که شمارش معکوس براي نابودي رژيم اشغالگر قدس آغاز شده، آيا وقت آن نرسيده که برخي سران عرب به خود آيند و درب سازش با اين رژيم منحوس را بسته و به نداي ملت هاي آزاده خود که همانا بازگشت به جبهه مقاومت اسلامي است توجه کنند؟!
دانشجويان بسيجي دانشگاه شريف در اين بيانيه آورده اند: تجربه نشان داده است که هيچ حکومت وابسته اي در مقابل مردم خود توان مقابله را نخواهد داشت.
در اين بيانيه آمده است: هر چند هنوز هم روياي خاورميانه بزرگ در ذهن مستکبران پرورانده مي شود، ولي در مقابل آن پايگاه هاي مردمي تفکر انقلاب اسلامي با رشد روزافزون مواجه شده و به حول و قوه الهي در سراسر منطقه گسترده شده است.
اين بيانيه خاطرنشان كرده است: به هر مقدار که آمريکا و متحدانش حکومت هاي وابسته به خود را حمايت کنند، عمق نفوذ آرمان هاي انقلاب در قلوب مسلمانان منطقه بيشتر خواهد شد و پايگاه هاي حکومتي آنها را ياراي مقابله با بسط انديشه انقلاب اسلامي نيست؛ انقلاب اسلامي ايران برکتي است عظيم براي تمامي آزاديخواهان جهان.
بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف تاكيد كرده است: بجا است تا به طور ويژه از مردم و مسئولان لبناني تشکر و اعلام كنيم که تا انتها کنار تمامي ملت هاي آزاده ايستاده ايم و نخواهيم گذاشت کام استکبار از چپاول مستضعفين شيرين شود./انتهاي پيام/