آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۳۸۱۳

ستاره استقلال: در اثا‌ث‌کشی مصدوم شدم!

میلیچ گفت: این پیروزی فراتر از 2 بر صفر بود و بازیکنان و مربی شخصیت خود را ثابت کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هوویه میلیچ در خصوص شرایطش اظهار داشت: در مورد وضعیت چه باید بگویم این اسمش بی احترامی است.

راجب جزئیات نمی‌توانم الان صحبت کنم، اما به موقع روی کاغذ می‌توانم بیاورم. حتی امروز به باشگاه رفتم تا حداقل در مورد پرداخت‌هایی که برای بلیت داشتم، صحبت کنم، اما ظاهرا قرار نیست آن‌ها هم پرداخت شوند.

وی ادامه داد: خیلی چیز‌ها در مورد خودم در رسانه‌ها می‌بینم که صحت ندارد، اما می‌توانید از خودم بپرسید که چه کسی استقلال را دوست دارد چه کسی دوست ندارد. من معیار خوبی شده‌ام، چون از روی خبر‌هایی که می‌بینم می‌توانم تشخیص دهم.

بازیکن استقلال در مورد اینکه گفته می‌شود در اثاث کشی مصدوم شده است، عنوان کرد: حتی قبل از مصدومیت سراغ ماساژور تیم رفتم که به دلیل نداشتن استراحت و جای مشخص، ماساژم دهد، اما گفت روغن برای ماساژ نداریم و الان هم برای بازی احتمال مصدومیت وجود دارد. زمین تمرین مناسب نداریم و همین باعث می‌شود بقیه بازیکنان هم در معرض مصدومیت قرار بگیرند. یکی از دلایل اصلی مصدومیت قطعا همین اثاث کشی بوده است.

میلیچ تاکید کرد: به نظر من این پیروزی ۲ بر صفر نبود، بلکه خیلی ارزشمند‌تر بود. در این شرایط بازیکنان و مربی با جان و دل برای هواداران جنگیدند و شخصیت خودشان را ثابت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار