آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۳۸۳

۲ ستاره استقلال غایب بزرگ دربی جام حذفی/ دست فرهاد برای نبرد انتقامی خالی می‌شود!

دو بازیکن استقلال به احتمال فراوان در دربی حساس جام حذفی مقابل پرسپولیس حضور نخواهند داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال و پرسپولیس در حالی باید در دربی جام حذفی به مصاف هم بروند که آبی ها این روزها شرایط مناسبی ندارند و اختلافات زیادی درون این باشگاه دیده می‌شود. موضوعی که باعث شده تا بازنگشتن دیاباته به ایران کاملا به حاشیه برود. مهاجمی که تنها یک هفته دیگر با استقلال قرارداد دارد و در صحبت های اخیر خصوصی اش با برخی از بازیکنان استقلال اعلام کرده این باشگاه به طور کامل او را فراموش کرده است.

با این حساب دیایاته احتمالا به ایران باز نخواهد گشت تا از همین حالا اولین غایب بزرگ استقلال در دربی حذفی باشد. اما دیگر بازیکنی که احتمالا به زودی به سرنوشت دیاباته دچار خواهد شد هروویه میلیچ است. بازیکنی که مددی اعلام کرده به هیچ عنوان زیر بار تمدید قرارداد او با این شرایط نخواهد رفت. میلیچ که مشخص نیست مصدومیت او به چه شکلی اتفاق افتاده در بازی برابر گل گهر هم حضور نخواهد داشت تا شرایط او پیچیده تر شود. بازیکنی که به نظر می‌رسد او هم با این شرایط در دربی به میدان نرود.مدافعی که احتمالا قید ادامه حضور در استقلال را خواهد زد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار