آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۵۶۳

گزینه میزبانی استقلال برای بازی با الهلال مشخص شد

روزنامه الریاض عربستان مدعی شد کشور عمان میزبان دیدار استقلال با الهلال در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با اعلام رسمی سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار نمایندگان ایران و عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در زمین بی طرف برگزار می‌شود.

استقلال ایران در این مرحله میزبان الهلال عربستان است و النصر عربستان هم از تراکتور ایران پذیرایی می‌کند. در حالی که انتظار می‌رفت استقلال در تهران با الهلال دیدار کند، سرانجام مشخص شد که این نماینده ایران باید خارج از کشورمان از الهلال میزبانی کند.

روزنامه «الریاض» عربستان مدعی شد استقلال برای دیدار مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، کشور عمان را انتخاب می‌کند. این روزنامه اعلام کرد استقلالی‌ها در ورزشگاه «السیب» عمان میزبان الهلال می‌شوند و انتظار می‌رود النصر هم کشور امارات را برای بازی با تراکتور انتخاب کند.

این ادعا در حالی مطرح شده است که نمایندگان ایران و عربستان پیش از این هم در لیگ قهرمانان آسیا در کشور عمان به مصاف هم رفته‌اند و بازی در این کشور بیشتر به سود نماینده عربستان بوده تا ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار