به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پیشکسوتان استقلال از جمله پرویز مظلومی و امیر قلعه نویی برها گفته اند؛ «ما شاهدیم منصور پورحیدری بعد از انقلاب چه تلاشی کرد تا استقلال منحل نشود. او از جیبش برای تیم خرج میکرد و گاراژ و نمایشگاه ماشین خودش را برای استقلال فروخت. او چک شخصی به بازیکنان میداد و حتی یکبار خانهاش را برای پاس شدن یک چک فروخت.»
دیروز پس از برد استقلال مقابل گل گهر هم خبری شنیدیم مبنی بر اینکه فرهاد مجیدی به قول خودش عمل خواهد کرد و از حساب شخصی اش ۲۰ میلیون پاداش به بازیکنان استقلال می دهد؛ در واقع نشانه ای واضح برای تغییر نکردن شرایط در تمام سال های گذشته...
منصور پورحیدری در وضعیت اورژانسی و بلاتکلیفی به فریاد استقلال رسید؛ اقدامی ارزشمند و فراموش نشدنی از سوی مرد محجوب و باشخصیت آبی ها... قاعده کار اما این است که در فوتبال حرفه ای امروز، مربی به دنبال پاس شدن چک بازیکنان نباشد و برای پرداخت پاداش به آنها نیز مسولیتی متوجه او نباشد. اساسا این قبیل قهرمان بازی ها در فوتبال حرفه ای و روز جهان هیچ تعریفی ندارد.
مربی کارش چیست؟ طبیعتا تمرین دادن بازیکنان و رسیدگی به وضعیت فنی تیم اما ظاهرا در فوتبال ایران، واژه حرفه ای فقط برای بزک دوزک این فوتبال نگون بخت است و همچنان هیچ چیز سر جای خودش نیست.
بی شک تاریخ استقلال به این حرکت فرهاد مجیدی نمره قبولی خواهد داد و از اینکه سرمربی جوان استقلالی ها در کنار شاگردانش قرار گرفت و اجازه نداد آنها احساس غریبی کنند یک پوئن مثبت برای او خواهد بود اما مجیدی و مربیان دیگر در فوتبالی که با لفظ حرفه ای گری جلو آمده و ادا و اطوارهای آنچنانی دارد، وظیفه ای درقبال پرداخت پول و پاداش به بازیکنان ندارند.