آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۵۰۶۶

بازگشت شیخ دیاباته از فرانسه به امید بازی در دربی پایتخت!

برخی مربیان استقلال معتقدند حتی اگر دیاباته همین امروز هم وارد ایران شود، نمی‌توان از وجودش در مسابقات استفاده کرد، چون به احتمال فراوان آماده نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شیخ دیاباته بالغ بر یک ماه است که از ایران رفته و استقلال نتوانسته از وجود این بازیکن در تمرینات و مسابقات استفاده کند. مهاجمی که ابتدا بحث ویزای او برای بازگشت مطرح شد و پس از آن هم به واسطه ممنوعیت ورود اتباع فرانسه به ایران بابت شیوع ویروس کرونا نتوانست خود را به کادر فنی استقلال معرفی کند.

البته دیاباته هنگام ترک ایران مدعی بود با تمرینات انفرادی بدن خود را در شرایط مطلوب نگاه می‌دارد ولی بسیار بعید به نظر می‌رسد با توجه به دوری یک ماهه او از شرایط تمرینات گروهی، توانسته باشد وضعیت جسمانی خود را در شرایط مسابقه حفظ کند.

در همین رابطه شنیدیم برخی از مربیان استقلال معتقدند حتی اگر دیاباته همین امروز هم وارد ایران شود، نمی‌توان از وجودش در مسابقات استفاده کرد چون به احتمال فراوان آماده نیست و جدا از بحث کیفیت پایین، احتمال آسیب‌دیدگی این بازیکن هم بسیار بالا می‌رود؛ روی همین اصل باید با تمرینات ویژه ، زمینه برای بازگشت او به میادین را فراهم کرد.

آنها معتقدند حتی اگر شیخ در همین هفته بتواند خود را به تهران برساند، باز هم شاید فقط بتوان زمینه را به گونه‌ای فراهم کرد تا او در دربی پایتخت مجال حضور در میدان را پیدا کند. مسابقه‌ای که قرار است روز ۲۴ تیرماه در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار