آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۵۴۷۶
پیشکسوت فوتسال ایران در گفتگو با دانشجو:

تیم‌های آسیایی روزی آرزو داشتند بازیکنان ما را از نزدیک ببینند/ چرا نمی‌توانیم بازی تدارکاتی برگزار کنیم؟/ آقای ناظم الشریعه!نمی‌توانی برو

حسین مهدوی‌نیا گفت: تیم ملی کشورمان دوره قبل این رقابت‌ها، موفق به کسب مقام سومی جهان شد. آیا در این دوره تدابیری برای تکرار و حتی ارتقاء آن اتخاذ شده است؟

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_سید مهدی محمدیان، تیم ملی فوتسال کشورمان در آستانه رقابت‌های جام‌جهانی لیتوانی است و اهالی فوتسال انتظار حضور قدرتمندانه تیم ملی کشورمان در این رقابت‌ها را دارند. اما شرایط به گونه‌ای پیش می‌رود که فوتسالی ها را نگران کرده است.
در این رابطه حسین مهدوی نیا دروازه بان اسبق تیم ملی و پیشکسوت استقلال ،پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: شرایط تیم ملی، شرایط خوبی نیست.تیمی که بازی‌های تدارکاتی مناسبی با تیم‌های قدر و مطرح برگزار نکرده با چه آمادگی می‌خواهد وارد رقابت با حریفان شود؟ تیم ملی کشورمان دوره قبل این رقابت‌ها ،موفق به کسب مقام سومی جهان شد.آیا در این دوره تدابیری برای تکرار و حتی ارتقاء آن اتخاذ شده است؟ متاسفانه اخبار پیرامون فوتسال ناامیدکننده است.

مهدوی نیا در خصوص اینکه چرا بازی‌های تدارکاتی تیم ملی کشورمان لغو می‌شود گفت: این سوالی است که ذهن همه ما را مشغول کرده است.چرا تیم‌های آسیایی که روزی آرزوی دیدن بازیکنان ایران را داشتند حالا برای بازی تدارکاتی با ما اما و اگر می‌کنند و در نهایت هم حاضر به بازی نمی‌شوند ؟چرا مربیان باکیفیتِ حاضر در لیگ برتر، تمایلی به همکاری با تیم ملی فوتسال ندارند ؟برای خودِ ما جای سوال است که چرا تیم ملی فوتسال ایران که جزء ۶ تیم برتر دنیا است، نمی‌تواند بازی‌های تدارکاتی مناسبی انجام بدهد؟این سوالات را بهتر است آقای ناظم الشریعه پاسخ بدهد .از ایشان سوال کنید آیا از شرایط موجود راضی هستند ؟اگر راضی اند پس باید بتوانند لااقل نتایج خوب دوره قبل را تکرار کنند.اگر راضی نیستند ،پس چرا سکوت کرده و اجازه می‌دهند فدراسیون و کمیته فوتسال با شخصیت تیم ملی ایران بازی کند ؟چرا حاضر هستند به هر قیمتی در تیم ملی بمانند ؟ایشان بهترین و با کیفیت ترین بازیکنان را در اختیار دارند .نتیجه نگرفتن با این تیم هیچ دلیلی جز بی کفایتی و بی مسئولیتی ،مسئولین مربوطه ندارد .

مهدوی نیا در پایان با تاکید به اینکه بازیکنان تکنیکی و با تجربه‌ای در تیم ملی حضور دارند و با بازی‌های تدارکاتی مناسب با تیم‌های قدر می شود افتخارات گذشته را تکرار کرد گفت: ای کاش آقای ناظم الشریعه به جای افتتاح آکادمی های فوتسال در شهرستان های ایران ،آماده سازی مجموعه ورزشی صدرای شیراز و تدریس فوتسال ، روی تیم ملی تمرکز و برای موفقیت تیم ملی کشورمان تلاش می‌کرند و برای رساندن تیم ملی به شرایط مناسب می جنگیدند. اگر نمی تواند برای ایجاد شرایط مناسب و انجام بازی‌های تدارکاتی و فراهم شدن امکانات لازم برای تیم ملی کشورمان تلاش کند چرا استعفا نمی دهد ؟اگر ایشان حاضر نمی‌شدند با هر شرایطی که کمیته فوتسال برای تیم ملی رغم میزنند، کار کند، قطعاً فدراسیون فوتبال و کمیته فوتسال هم یا به فکر بهبود شرایط می افتادند یا در صورت ادامه روند ، ایشان میتوانستند با وجدانی آسوده بگویند هر چه در توان داشتند برای موفقیت تیم ملی به کار بردند اما مسئولین، همکاری نکردند. آنوقت اهالی فوتسال قدردان ایشان و زحمات شان بودند و از ایشان حمایت می کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار