آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۵۳۹

اولین واکنش مدیر آکادمی استقلال پس از صدور حکم تازه/ به احدالناسی باج نمی دهم

مدافع چپ اسبق استقلال سالها به عنوان همکار علی دایی همراه او در تیم های باشگاهی فعالیت داشته است و به نظر می رسد مدیر عامل باشگاه استقلال از زمان فعالیت در سایپا با مهرانپورآشنا بوده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رئیس جدید آکادمی استقلال در خصوص همکاری با این باشگاه گفت: در یکی دو سال گذشته چند پیشنهاد را برای کار نپذیرفتم چون با اصولی که برای خود تعریف کردم تفاوت داشت. چند روز قبل از باشگاه استقلال با من صحبت هایی برای قبول مسئولیت تیم های آکادمی انجام شد و بعد از بررسی جوانب و مستعد دیدن فضا به صورت رسمی کارم را آغاز کردم و صادقانه باید عرض کنم همکاری با استقلال به عنوان بازیکن مربی یا هر سمت دیگری باعث افتخار است؛ در سالهایی که  بازیکن استقلال بودم با چهره هایی نظیر ناصر خان حجازی، منصورخان پورحیدری، نصرالله عبداللهی، بهتاش  فریبا و… کارکرده و شاگرد شان بوده ام .

 مهرانپور در ادامه گفت: یادم هست زمانی که  زنده یاد رضا احدی عزیز مسئولیت داشت منشا چه خدماتی برای آکادمی باشگاه استقلال شد و بازیکنانی نظیر وحید طالب لو، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری و... از همین آکادمی به تیم بزرگسالان و به تیم ملی سالها خدمت کردند.

 رئیس جدید آکادمی باشگاه استقلال در خصوص برنامه ها برای درآمدزایی گفت: دیگر همه با روش کار در تیم های پایه ای آشنایی دارند امیدوارم بتوانم با شکل و شمایلی بسیار حرفه ای و شفاف و صادقانه به باشگاه استقلال خدمت کنم. مسلماً در این جایگاه حواشی زیادی هم به صورت آشکار و هم به صورت پنهان در کمین هستند. اصول کار ما براساس کیفیت و اخلاق مداری است و در بحث مسائل غیر اخلاقی به احدی باج نمی دهم و با هیچکس  سازش نخواهم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار