کد خبر:۹۴۸۰۲۷
بازیکن تیم ملی سوریه:

شاید این آخرین فرصت ما برای صعود به جام جهانی باشد

بازیکن تیم ملی فوتبال سوریه معتقد است فرصت پیش آمده برای صعود این تیم به جام جهانی تاریخی است و ممکن است دیگر تکرار نشود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالرزاق الحسین بازیکن الاتحاد و تیم ملی سوریه گفت: انتخاب سرمربی داخلی در این مقطع تصمیم درستی بود چرا که شناخت لازم را از بازیکنان تیم ملی دارد و مورد حمایت هواداران و فوتبال دوستان قرار می‌گیرد که در این مقطع از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: ممکن است این آخرین فرصت ما برای صعود به جام جهانی باشد چرا که چنین مجموعه قدرتمند و شایسته‌ای را در اختیار داریم. بازیکنانی مثل عمر السوما، خربین، ابراهیم العالمه و محمود المواس در کنار هم می‎توانند فوتبال سوریه را به این موفقیت و رویای بزرگ برسانند. باید بقیه بازیکنان تیم ملی هم در اندازه این چالش بزرگ ظاهر شوند و مسئولیت تاریخی خودشان را بپذیرند. فوتبال سوریه با این استعدادها شایستگی رسیدن به جام جهانی را دارد.
سوریه در کنار کره جنوبی، لبنان، عراق و امارات حریفان تیم ملی ایران در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار