آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۴۳۸

گلادباخ- بایرن؛ افتتاحیه بوندسلیگا با ۲۳ هزار تماشاگر

تعداد ۲۳ هزار بلیط برای بازی بین دو تیم مونشن گلادباخ و بایرن مونیخ در افتتاحیه بوندسلیگا به فروش گذاشته شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نظر می رسد کابوس غیبت هواداران فوتبال در ورزشگاه ها و برگزاری مسابقات در سکوت کامل کم کم رو به پایان است و به زودی شاهد حضور دوباره مردم در اکثر کشورها خواهیم بود؛ اتفاقی که به وضوح در رقابت های اخیر یورو قابل حس بود.

از طرفی اخیرا دولت آلمان اعلام کرد با شروع فصل 22-2021 بوندسلیگا، تیم های حاضر در این لیگ قادر به میزبانی از حداکثر 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه های شهرهای مختلف در آلمان خواهند بود.

اما شرایط برای بایرن مونیخ متفاوت است و این باشگاه پرطرفدار و بزرگ تنها می تواند میزبان 20 هزار تماشاگر در استادیوم آلیانز آره نا باشد، زیرا ایالت بایرن قصد دارد با احتیاط بیشتری بازگشت تماشاگران به استادیوم ها را سر و سامان دهد و به همین دلیل شرایط متفاوتی نسبت به دیگر شهرها وضع کرده است.

قرار است کم تر از یک ماه دیگر مسابقه افتتاحیه بوندسلیگا بین دو تیم مونشن گلادباخ و بایرن مونیخ برگزار شود و در همین راستا 23 هزار بلیط برای این مسابقه به فروش گذاشته شده است و قرار است این تعداد تماشاگر در ورزشگاه بوروسیا پارک این مسابقه را از نزدیک تماشا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار